BRT Community

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Welcome to the Bridgetek Community!

Please read our Welcome Note

Technical Support enquires
please contact the team
@ Bridgetek Support

Please refer to our website for detailed information on all our products - Bridgetek - Bridging Technology

Author Topic: CLEO50 did not work..  (Read 505 times)

KIMs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
CLEO50 did not work..
« on: July 18, 2019, 01:32:14 AM »

Hi,
I am studying using the CLEO50 module.
While testing a program that outputs BMP files to the screen,
The screen changes as shown below.
Note that the size of the bmp file is over 1M bytes.
Thereafter, no operation is performed.
However, the firmware upgrade is normal.
Is there a way to fix it?
Logged

BRT Community

  • Administrator
  • Full Member
  • *****
  • Posts: 113
    • View Profile
Re: CLEO50 did not work..
« Reply #1 on: July 18, 2019, 11:37:24 AM »

Hello,

This issue occurs when accidently loading a Cleo35 sketch onto a Cleo50. Please see below for instructions on how to resolve this issue and a BIN file for re-flashing the Cleo50.

Instructions:
ftp://ftp.ftdichip.com/CES/CleO/Cleo50%20restore.pdf

BIN File:
ftp://ftp.ftdichip.com/CES/CleO/CleO_Factory_Firmware%2050fix.bin

Best Regards,
BRT Community
« Last Edit: September 13, 2019, 03:30:28 PM by BRT Community »
Logged

KIMs

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: CLEO50 did not work..
« Reply #2 on: July 29, 2019, 12:49:33 PM »

 :)
Everything works well !!
Thanks a lot~~
Logged